Aplica Interior Cu Senzor

★★★★☆

Iata cele mai bune produse de aplica interior cu senzor! Cand vine vorba de simplitate, noi suntem cei mai buni. De la cele mai bune oferte la cele mai mari discounturi. Tot ce trebuie sa stiti inainte de a apasa butonul de a cumpara.

Topul cu cele mai bune 10

👉 Vezi pe toate 👈

Cum pot să știu dacă am încredere în aplica interior cu senzor?

Cel mai bun mod de a ști când ai nevoie de aplica interior cu senzor este să poți consulta constructorul casei. Mulți antreprenori de construcții vor avea un reprezentant care vă poate spune la ce tip de detectoare să vă așteptați și cât costă.

Cum pot remedia eventualele probleme ale aplica interior cu senzor?

Odată ce aveți o aplicație pentru iPhone care are detectoare în ea, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a remedia problemele tipice ale aplicației. În primul rând, verificați în mod normal jurnalele aplicației pentru a vedea dacă în prezent există aproape orice erori care au fost raportate. Dacă există, puteți încerca să reproduceți bug-ul și să vedeți dacă funcționează mai bine cu alt produs. Dacă eroarea particulară nu este legată de scanerele în sine, puteți verifica, de asemenea, scanerul pentru viruși sau chiar infecții și să le eliminați pe toate dacă este posibil. În cele din urmă, atunci când aveți resurse de reglare fină, cum ar fi un instrument de scanare sau poate un manual de depanare, puteți încerca cu ușurință să le utilizați pe cele care vă vor ajuta să depanați senzorii din aplicație.

Cum se întreține aplica interior cu senzor?

Dacă sunteți ca mulți oameni, s-ar putea să aveți o aplicație drăguță pe propriul telefon care vă ajută să urmăriți constant probleme precum temperatura, umiditatea și calitatea aerului. Cu toate acestea, este posibil să nu știți exact cum să o ștergeți folosind informațiile de la senzor. Iată câteva trucuri pentru a curăța în profunzime aplicația interioară a iPhone-ului folosind datele senzorului:

Pentru fila Calitate aer, setați de obicei nivelul sunetului la Foarte scăzut și notificările la Activat.

Pentru fila Opțiuni, a setat glisorul Calitate bună ambientală la Substanțial și chiar glisorul Nivel sunet la Bas.

Pentru Alerte, setați nivelul necesar de energie la Scăzut plus durata la 30 în câteva minute.

În cazul căldurii cu barca, setați de obicei nivelul de zgomot la Foarte scăzut împreună cu semnalele la In.

În mod normal, salvați aplicația pe lângă închiderea acesteia.

Deschideți larg software-ul, pe lângă faptul că vă asigurați că aceste file generale pot fi verificate.

În fila General, ați instalat senzorul în calitatea aerului și ați setat ora pentru joi, 7 septembrie 2010, 2017, la ora 10:00. M.

În fila Calitate aer, setați cât de tare este la Scăzut și, de obicei, alertează la Activat.

Care sunt cele mai interesante informații despre aplica interior cu senzor?

Există nenumărate aplicații interne care includ senzori la care vă puteți gândi. Cele mai populare tipuri includ Amazon Echo online, The Apple Company Home, Search Engines Home și chiar Camera Nest. Fiecare dintre aceste tipuri de aplicații are propriile sale puncte tari și puncte slabe, așa că este important să știți care este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastra Vedeți fapte interesante despre fiecare asociat cu programele:

Replica Amazon:

Site-ul web al Amazon, Echo, este printre cele mai cunoscute aplicații de interior care folosesc senzori. Puteți utiliza indicatorul de acasă pentru a controla iluminarea, muzica și aerul condiționat în casa dumneavoastra actuală.

Reședința companiei Apple:

Casa companiei Apple este un alt favorit. Puteți folosi cu ușurință casa pentru a gestiona propriile indicații, melodii și condiționarea mediului înconjurător.

Yahoo și Google Home:

Google Residence este o altă renumită. Este usor de aplicat si poate fi conectat la wifi-ul casei. Puteți folosi Yahoo House pentru a regla lămpile, sunetul și aerul condiționat din propria casă.

Camera de cuibărit:

Camera Nest este fantastică. Poate fi folosit oricând pentru a putea înregistra videoclipuri live ale casei. Puteți folosi Nest Camshaft special pentru a controla luminile din camera de zi, cântecele și condiționarea camerei.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de interior care vă poate observa și controla propriul mediu, atunci ați căuta în mod normal aplicația Senzor. Această aplicație pentru iPhone oferă o varietate de detectoare care vă pot ajuta cu ușurință să vă monitorizați casa, cum ar fi temperatura, umiditatea și calitatea fluxului de aer.

Aplica interior cu senzor vă poate ajuta să urmăriți consumul de energie, utilizarea apei, contaminarea și multe altele. De asemenea, îți poate permite să socializezi cu propriul tău mediu instantaneu, făcând mai ușor să fii informat cu privire la mediul tău și să faci schimbări în consecință.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult