Arduino Led Matrix

★★★★☆

Iata cele mai bune produse de arduino led matrix! Cand vine vorba de simplitate, noi suntem cei mai buni. De la cele mai bune oferte la cele mai mari discounturi. Tot ce trebuie sa stiti inainte de a apasa butonul de a cumpara.

Topul cu cele mai bune 10

👉 Vezi pe toate 👈

Cum pot să știu dacă am încredere în arduino led matrix?

Dacă vă întrebați vreodată dacă o persoană are nevoie de arduino led matrix, ar trebui să utilizați codul de acces de mai jos pentru a compara productivitatea a trei matrice diferite: unul folosind un Arduino, unul fără Arduino și unul cu o matrice mai veche, care provine dintr-o lucrare trecută.

#include stdafx. H #include adus. Output(matrix_size instant 1);

Dacă veți folosi cu siguranță un Arduino, codul computerului dumneavoastra ar trebui să arate astfel:

#include Arduino. H #include led. Ele #define matrix_size 16 #define led_pin thirteen // folosește-o pentru a seta valoarea rezultatului final al matricei led void setup() // inițializează led-ul matricei LED. Ieșire(dimensiune_matrice - 1);

Dacă cel mai probabil utilizați o matrice mai veche printr-un proiect mai vechi, codul dumneavoastra ar trebui să arate de obicei astfel:

#define matrix_size 16 #define led_pin 13 // utilizați acest lucru pentru a seta prețul de ieșire al matricei led void setup() // inițializați pinii matricei led. Start(led_pin); void loop() // compară ieșirile tablourilor pentru (int i = 0; i < matrix_size; ++i) // setează ieșirea matricei led la valoarea corespunzătoare led_pin [i] = led. Ieșire(dimensiune_matrice - 1);

Cum pot remedia eventualele probleme ale arduino led matrix?

Pentru oricine are probleme cu dumneavoastra, în acest moment există câțiva pași noi pe care îi puteți face pentru a oferi asistență. În primul rând, asigurați-vă că utilizați pinii corecti pentru matricea LED. Vor exista o jumătate de duzină de intrări cu un Arduino, plus 3 dintre ele sunt folosite pentru comunicarea cu matricea LED. Dacă nu folosiți neapărat intrările corecte, o persoană poate avea întotdeauna complicații. În al doilea rând, asigurați-vă că utilizați cel mai probabil tensiunile corecte în matricea dumneavoastra Veți găsi trei probleme pe Arduino, plus una dintre ele este tensiunea de alimentare particulară. Dacă nu utilizați neapărat problema corectă, este posibil ca matricea dumneavoastra să nu funcționeze corect. În al treilea rând, asigurați-vă că se va întâmpla dacă utilizați firmware-ul corect pentru matricea dumneavoastra Există diferite versiuni de software pentru diferite tipuri de matrice, așa că va trebui să o găsiți pe cea potrivită pentru matricea dumneavoastra actuală. În cele din urmă, asigurați-vă că utilizați software-ul potrivit pentru matricea dumneavoastra Există versiuni unice de aplicație pentru diferite tipuri de matrice, așa că va trebui să o găsiți pe cea potrivită pentru matricea dumneavoastra.

Cum se întreține arduino led matrix?

Dacă sunteți ca majoritatea fanilor Arduino, probabil că aveți o matrice frumoasă intactă pe birou. Dacă o persoană nu o face, o va face absolut atunci când vine vorba de un nou asociat cu probleme.

Matrice direcționată matrice.

Matrice ghidată Matrix.

Nu există nicio modalitate de a curăța o gamă bună de led-uri matrice neutilizate fără a o pune deoparte. De fapt, dacă nu știi cum să acționezi, s-ar putea să ajungi să obții o matrice zdrobită.

Vestea bună este că există mai multe tehnici ușoare de curățare a unei matrice LED cu matrice Arduino. Iată o defalcare:

1) Folosiți un tip de uscător de păr.

Dacă utilizați o matrice de LED-uri Arduino cu LED-uri ROȘU-VERDE-ALBASTRU, căldura de la uscător de păr poate deteriora LED-urile.

2) Folosiți un aburi.

3) Aplicați un vid de presiune.

4) Folosiți un uscător de păr împreună cu o tensiune înaltă.

5) Folosiți un vaporizator cu putere bună.

6) Utilizați un fel de aspirator mai rafinat, cu un consum mare de energie.

7) Lucrați cu un uscător de păr de putere mai mică.

8) Utilizați un tip de vaporizator care are un consum redus de energie.

9) Folosiți un vid sub presiune împreună cu o putere redusă.

10) Începeți să utilizați un uscător de păr de mare putere.

11) Vă rugăm să utilizați mașina cu un consum mare de energie.

12) Folosiți un aspirator de bună calitate, cu putere considerabilă.

13) Începeți să utilizați un uscător de păr cu o putere minimă.

14) Utilizați o mașină cu putere minimă.

15) Începeți să utilizați un uscător de păr de mare putere.

16) Lucrați cu o mașină de înaltă tensiune.

Dacă utilizați o matrice condusă de matrice împreună cu LED-uri TTL, vaporii cu consum mare de energie pot deteriora LED-urile în special. Scoateți LED-urile din matrice și plasați aceste întrebări pe apă cu gheață. Lăsați aragazul să se răcească chiar înainte de a o pune la loc.

17) Folosiți un aspirator de bună calitate.

Care sunt cele mai interesante informații despre arduino led matrix?

Este un fel de aplicație puternică pe care o puteți folosi pentru a crea un afișaj remarcabil. Este ușor de utilizat și poate fi controlat în multe moduri. De obicei, există multe aplicații diferite care pot fi cuprinse în această tehnologie specială.

Dacă sunteți în căutarea unei matrice LED la prețuri accesibile, ușor de utilizat, este de obicei o alternativă excelentă. Această placă poate fi folosită pentru a conduce o nouă varietate de LED-uri, ceea ce o face un plus excelent pentru orice lucrare.

Arduino led matrix este de obicei un produs uimitor care vă poate ajuta să creați locuri de muncă complexe cu cod convenabil de utilizat. Este posibil să se conecteze o matrice LED specială la Arduino, precum și să lucreze cu capacitățile sale de codificare pentru a regla LED-urile. Acest produs ar putea crea cu ușurință o sarcină uimitoare și iluminată, care nu este complicat de gestionat.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult