Bec Cu Infrarosu Pentru Pui

★★★★☆

Iata cele mai bune produse de bec cu infrarosu pentru pui! Cand vine vorba de simplitate, noi suntem cei mai buni. De la cele mai bune oferte la cele mai mari discounturi. Tot ce trebuie sa stiti inainte de a apasa butonul de a cumpara.

Topul cu cele mai bune 10

👉 Vezi pe toate 👈

Cum pot să știu dacă am încredere în bec cu infrarosu pentru pui?

Puii au nevoie de un bec cu infraroșu pentru ochi, deoarece trebuie să poată vedea în întuneric. Dacă aveți o cameră ENCAMINARSE în casă, o persoană o poate folosi pentru a urmări dezvoltarea găinilor lor în întuneric.

Cum pot remedia eventualele probleme ale bec cu infrarosu pentru pui?

Puii au o mulțime de puf nefericit pe care îl pot folosi pentru a se răcori la soare. De îndată ce puful se încălzește și el, își vor folosi propriile cioc, limbi și alte părți ale corpului pentru a se răci. Uneori, de fiecare dată când încearcă să se răcească, propriile lor becuri cu infraroșu se pot aprinde. Acest tip de întotdeauna poate fi o problemă, deoarece luminile infraroșii pot încălzi interiorul corpului uman al puiului și pot provoca disconfort.

În prezent, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a remedia această problemă. În primul rând, asigurați-vă că păsările dumneavoastra de curte folosesc o lumină infraroșie concepută pentru pui. Dacă nu este cazul, poate fi necesar să investiți într-unul diferit. În al doilea rând, asigură-te că pieptul tău de pui are cantitatea potrivită de iluminare pe becul cu infraroșu. Acest lucru se poate face întotdeauna uitându-vă la nivelul de iluminare din zona puiului și asigurându-vă că este cel puțin suficient de luminos. Dacă nu este mult, poate fi necesar să obțineți un nou bec IR.

În cele din urmă, asigură-te că păsările tale mănâncă suficiente mese. Puii au nevoie de multă hrană pentru a se menține rece în lumina soarelui. Dacă poate aceste tipuri de oameni nu primesc suficiente mese, acești oameni se pot îmbolnăvi din cauza luminilor infraroșii.

Cum se întreține bec cu infrarosu pentru pui?

Puii au nevoie de lumini cu infraroșu complet curate pentru a le împiedica pe toți să găsească și să prindă foc deschis. O persoană își poate curăța temeinic becurile MARCHAR pur și simplu folosind un aspirator și o găleată mai rafinate.

Care sunt cele mai interesante informații despre bec cu infrarosu pentru pui?

Becurile cu infraroșu sunt perfecte pentru pui, deoarece emit o lumină eficientă din punct de vedere energetic care îi ajută să detecteze în întuneric. Acești oameni sunt, de asemenea, mai buni să țină puii de căldură în timpul iernii.

Există numeroase tipuri de lumini cu infraroșu pentru pui, în funcție de nevoile păsărilor. Unele becuri folosesc raze infraroșii pentru a face mâncare, iar altele sunt folosite pentru a obține un aspect diferit sau chiar o culoare pe penajul păsării.

Becurile cu infraroșu sunt grozave pentru pui, deoarece creează un mediu cald, sigur și iluminat pentru ca aceștia să se învârtească înăuntru. De asemenea, generează lumină naturală care menține puii sănătoși și fericiți.

Puii trebuie ținuți într-un loc cald, mai întunecat și chiar ventilat pentru a putea trece. Un loc bun pentru a vă păstra puii este printr-un mic paravan, deoarece bec cu infrarosu pentru pui vă poate ajuta să vă mențineți puii confortabili și, de asemenea, îi va ajuta să aibă hrană și apă de băut.

Există câteva tipuri de becuri cu infraroșu disponibile și fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Una dintre cele mai populare soiuri constă din becurile CFL și BROUGH. Cfls, de exemplu, emit lumină la o lungime de undă mai ieftină decât becurile GHIDATE, făcându-le mai puțin periculoase pentru papagali. Cu toate acestea, acești oameni sunt mai puțin eficienți, așa că acești oameni trebuie schimbați frecvent.

Dacă sunteți în căutarea unui bec care să funcționeze cu metoda actuală de ventilație a rotiseriilor, o persoană ar trebui să ia în considerare lumina ADUS. Aceste tipuri de becuri produc raze de înaltă frecvență care vor ajuta la menținerea păsărilor uimitoare vara și mai calde iarna.

Dacă sunteți în căutarea unei metode de a îmbunătăți aerul proaspăt al cotețului dumneavoastra de piept de pui, o persoană poate dori să se gândească la un bec cu infraroșu. Becurile cu infraroșu emit radiații de joasă frecvență care ajută la păstrarea păsărilor sălbatice mai răcoroase vara și mai uscate iarna. De asemenea, pot fi perfecte pentru a împiedica evitarea vieții sălbatice, deoarece acești indivizi emit puțină lumină sau deloc.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult