Perna Nou Nascuti

★★★★☆

Iata cele mai bune produse de perna nou nascuti! Cand vine vorba de simplitate, noi suntem cei mai buni. De la cele mai bune oferte la cele mai mari discounturi. Tot ce trebuie sa stiti inainte de a apasa butonul de a cumpara.

Topul cu cele mai bune 10

👉 Vezi pe toate 👈

Cum pot să știu dacă am încredere în perna nou nascuti?

Când ești gata să oferi un început, s-ar putea să ai nevoie de o pernă nouă. Cel mai bun mod de a ști dacă vrei perna nou nascuti este să ceri o poză cu copilul tău fără pernă și chiar să o revizuiești cu poza pernei deasupra feței de pernă. În cazul în care diferența este cu adevărat mare, este posibil să aveți nevoie de o pernă nouă. Dacă diferența este foarte mică, este posibil să nu doriți o pernă nouă.

Cum pot remedia eventualele probleme ale perna nou nascuti?

Când bebelușul tău doarme pe spate și apoi se trezește pentru a-și putea regenera mintea sau a ta pe partea greșită a pernei, asta ar putea fi problema. Acest lucru în special poate răni și stresa și ar putea indica, de asemenea, că perna nu este relaxată pentru nou-născut.

Acum există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a depana:

Încercați să schimbați perna la fiecare câteva săptămâni.

Uită-te la măsurarea de pe fața de pernă.

Examinați suportul fetei de pernă.

Verificați calitatea bună a acestei țesături.

Verificați ușurința și confortul cu perna.

Uită-te la căldura de pe pernă.

Examinați forma unei anumite perne.

Uită-te la dimensiunea feței de pernă.

Verificați calitatea materialului.

Verificați confortul cu fața de pernă.

Cum se întreține perna nou nascuti?

Dacă sunteți nou venit la alăptare sau dacă, cel mai probabil, încercați doar să începeți, ar putea fi important să știți cum să vă curățați. Iată câteva idei care vă vor ajuta să începeți:

Spuneți perna înainte de a o curăța: pentru a preveni creșterea bacteriilor, este important să spumați perna înainte de a o curăța. Va ajuta la îndepărtarea murdăriei împreună cu bacteriile care s-ar fi putut acumula recent în timp.

Utilizați un săpun blând - Când curățați, este important să utilizați un detergent ușor. Acest lucru va ajuta cu siguranță la spălarea pernei și la uciderea oricăror bacterii care s-ar fi putut acumula.

Clătiți perna împreună cu apă călduță normală: după ce v-ați spălat fața de pernă, ar trebui să o clătiți cu apă caldă până la călduță. Acest particular va ajuta la eliminarea multor murdărie și microorganisme care ar fi fost deja create.

Utilizați un prosop uscat – După ce vă spălați perna, poate fi important să puteți folosi un prosop uscat pentru a o curăța. Acest lucru ar putea ajuta la îndepărtarea murdăriei și a germenilor care s-ar fi putut acumula.

Care sunt cele mai interesante informații despre perna nou nascuti?

De obicei, poate fi primul produs pe care un nou-născut îl recunoaște și îl variază.

Pielea unui nou-născut este foarte subțire și, în plus, pot simți dulceața.

Pielea unui nou-născut este cu siguranță și primul loc în care un bebeluș miroase.

Gura și chiar gingiile unui nou-născut sunt incredibil de sensibile și trebuie să fie bine pregătite pentru a avea un copil.

Nou-născuții se odihnesc mult și au nevoie de multă odihnă.

Inhalarea și expirația nou-născutului sunt incredibil de importante și pot fi îmbunătățite cu o pernă.

Un nou-născut poate dura mult timp să învețe să regleze temperatura sistemului său corporal.

Nou-născuții în multe cazuri sunt speriați și chiar vor să fie mângâiați.

Sistemul unui nou-născut este destul de sensibil și trebuie manipulat cu delicatețe.

Este o modalitate specifică de a ajuta un anumit tip de copil să se relaxeze și să se odihnească în timpul fazelor inițiale specifice asociate cu expansiunea lor.

Este de fapt o modalitate moale și confortabilă de a vă îmbrățișa copilul actual în primele etape ale vieții sale. De asemenea, ar putea fi întotdeauna o metodă utilă pentru a vă menține copilul cald și confortabil. Perna nou nascuti este realizat dintr-un fel de material moale și confortabil, conceput pentru a vă menține nou-născutul cald și confortabil. Perna are si un fel de gaura in centru pentru ca bebelusul tau sa doarma linistit si relaxat.

Iti recomandam aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult